Under hösten kommer vi att arrangera gemensamma träningar på banan varje tisdagkväll klockan 18.15. Så länge det är tillräckligt ljust på kvällarna kör vi på banan i Bramstorp/Krokvik, medan vi under vinterhalvåret håller till på Kampen i Växjö.

Det kommer finnas erfarna ledare på plats. Varje träningspass inleds med uppvärmning, några styrke-, rörlighets- och/eller teknikövningar och sedan avslutar vi med att springa på banan.

Kravet för att få delta på våra träningar är att du är medlem i Växjö OCR-förening samt har betalat träningsavgiften för året. Självklart är man välkommen att prova på något av våra gemensamma träningspass innan man blir medlem och betalar träningsavgiften.

Medlemsavgiften för 2022 är 200 kronor och träningsavgiften för hela 2022 är 500 kronor. Efter att du betalat detta är du välkommen att träna själv på banan så mycket du orkar och hinner samt vara med på samtliga våra gemensamma träningar. Barn och ungdomar (upp till 18 år) tränar fortfarande helt gratis, enda kravet är att man är medlem. Se vår sida för medlemsskap för mer information om medlemsavgifter mm.

Självklart är du välkommen att prova hur det är att träna med oss innan du bestämmer dig. Första gången är alltid gratis.

Fyll gärna i formuläret nedan för att anmäla dig, så vet vi lite hur många som kommer vilket underlättar vår planering.