Växjö National OCR – INSTÄLLT

Pga skada så måste vi tyvärr ställa in Växjö National OCR den 6 juni.
Vi siktar istället på att arrangera något efter semestern. Fyll gärna i formuläret nedan så får du en personlig inbjudan när vi spikat datumet.

Vår bana är självklart öppen för egen träning under hela sommaren!

Välkommen till

Växjö National OCR

på Nationaldagen

6 juni 2022

Tävlingsplats: Växjö OCRs hinderbana ca 8 km söder om Växjö. Se karta och vägbeskrivning på hemsidan.

Banlängd: Ca 4,5 km och ca 30 hinder. De flesta hinder finns beskrivna i vår banguide.

Anmälan: Genom att Swisha startavgiften 250 kronor till 123 254 58 61 senast den 29 maj. Ange namn på den tävlande samt fyll i formuläret nedan.
Vid anmälan senare än den 29 maj tillkommer 100 kronor förhöjd avgift fram till start. Efteranmälda startar sist.

Inställd tävling: Om inte tävlingen kan genomföras pga Covidrestriktioner kommer hela startavgiften återbetalas inom en vecka.

Startlista: Publiceras på hemsidan måndag eller tisdag innan loppet.

Första start: Första start sker klockan 11.00. Elit startar först, därefter tävling/qualifyer och slutligen motionsklassen.

Regler: Starten kommer att ske i grupper om ca 5-10 löpare. På varje hinder måste man göra ett seriöst försök att klara hindret, man har fritt antal försök på varje hinder (vid köbildning har alltid löpare som gör sitt första försök företräde). Klarar man inte hindret gör man 10 burpees och fortsätter sedan till nästa hinder. Inga vattenhinder eller elhinder förekommer. Då detta endast är en enklare tävling kommer det inte finnas domare på samtliga hinder, utan vi hänvisar till fair play och ert goda sportmanship. Vi är alla här för att ha roligt och utmana oss själva. På de flesta hinder kommer det finnas minst två lanes för att undvika köbildning.

Tidtagning samt resultatlista kommer att upprättas.

Frågor: Kontakta info@vaxjoocr.se eller ring 070-640 51 54.

Varmt välkomna!